View Revisions: Issue #5095

Summary 0005095: Search box persists for some seconds after closing window or shifting focus
Revision 02.01.2020 11:45 by Dragofer
Description The new search box in 2.7 always stays onscreen for some seconds even though the window(widget) it came from has been closed down or is no longer in focus. It's even still shown if I alt-tab out of DR to report this bug. The text box no longer allows me to change or highlight the text, but the arrow buttons still work.

Cases where I've observed lingering search boxes so far are:
A) Searching in 'Create model' and clicking ok or cancel without having pressed escape to close the search box. If I quickly reopen 'Create model', click on the newly opened window and type something the search box stays up and can be used normally. Same goes for 'Create entity' or 'Insert prefab'.
B) Searching in the media browser or entity inspector. If I shift focus, i.e. to orthoview, the search box persists some seconds: the arrow buttons still work, but I can't enter text after clicking on the text field. If I quickly shift focus back to the media browser/entity inspector the search box stays and can be used normally again.

The search box doesn't linger in 'Create speaker'.
Revision 02.01.2020 11:42 by Dragofer
Description The new search box in 2.7 always stays onscreen for some seconds even though the window(widget) it came from has been closed down or is no longer in focus. It's even still shown if I alt-tab out of DR to report this bug. The text box no longer allows me to change or highlight the text, but the arrow buttons still work.

Cases where I've observed lingering search boxes so far are:
A) Searching in 'Create model' and clicking ok or cancel without having pressed escape to close the search box. If I quickly reopen 'Create model', click on the newly opened window and type something the search box stays up and can be used normally. Same goes for 'Create entity' or 'Insert prefab'.
B) Searching in the media browser or entity inspector. If I shift focus, i.e. to orthoview, the search box persists some seconds: the arrow buttons still work, but I can't enter text. If I quickly shift focus back to the media browser/entity inspector the search box stays and can be used normally again.

The search box doesn't linger in 'Create speaker'.