View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0005384The Dark ModSoundpublic06.08.2022 10:31
ReporterBikerdude Assigned To 
PrioritynormalSeveritynormalReproducibilityalways
Status newResolutionopen 
PlatformPCOSWindowsOS Version10
Product VersionTDM 2.10 
Summary0005384: Broken sound shader: water_medium_running
DescriptionI have a number of looping speakers setup in TPW and all the ones with "water_medium_running" are playing for a few minutes and then cutting out.

I have attached a screenshot of an example speaker.
TagsNo tags attached.

Activities

Bikerdude

Bikerdude

08.11.2020 18:52

reporter  

Capture.JPG (29,301 bytes)   
Capture.JPG (29,301 bytes)   
Bikerdude

Bikerdude

01.12.2020 17:41

reporter   ~0013065

Any ideas on what this could be? so I can try and provide some trouble shooting.
Bikerdude

Bikerdude

02.12.2020 16:41

reporter   ~0013074

Bump
Geep

Geep

11.08.2021 01:51

reporter   ~0014279

Also seeing this problem in my FM under 2.09
Geep

Geep

11.08.2021 02:00

reporter   ~0014280

Probably workaround: use water_stream01_loop instead

Issue History

Date Modified Username Field Change
08.11.2020 18:52 Bikerdude New Issue
08.11.2020 18:52 Bikerdude File Added: Capture.JPG
01.12.2020 17:41 Bikerdude Note Added: 0013065
02.12.2020 16:41 Bikerdude Note Added: 0013074
02.12.2020 16:41 Bikerdude Summary Broken sound shader => Broken sound shader: water_medium_running
11.08.2021 01:51 Geep Note Added: 0014279
11.08.2021 02:00 Geep Note Added: 0014280
06.08.2022 10:31 Bikerdude Product Version TDM 2.08 => TDM 2.10